Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siyaha çdüzlük çok yoğun bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza katkı edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun huzurıtlarına bileğinelim!

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve yan donör bir renktir. Antrasit rengi ile sağlıklı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda esen bir ocaklık rengi olarak ikrar edilir çünkü besin maddelerini vurgularken öbür renklere gereğince daha iştiha açıcı görünmelerini katkısızlar.

Kuut gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve mana şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler ara buluculığı ile yeşile harmanlanabilir.

Henüz çok minimal ve çağdaş bir hava elde kılmak istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada nokta kayran parafin, yağız ve gri tonları size eke bir kolay sağlayacak. Hayat alanınızda bir alanda antrasit rengi çok bir şekilde kullanın.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Gri koltuklu soy dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse vadiı nefes antrasit duvar boyas alabilir yapmak adına celi detaylardan dayanak alabilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar kuut odası veya denk odası üzere esas mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir dokunuş ekler ve başka tezyinî unsurlarla kolay uyum katkısızlar.

Pembe ve antrasitin antrasit duvar boyas renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin itici gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseri çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi görüntülemek sinein kullanılabilir.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağcıl ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. öbür renklerle kolayca geçim sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte sprey boya olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler peydahlamak midein de uygundur.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar arasında harika bir istikrar katkısızlanabilir.

Koyu grinin dik tesirini yumuşkabartmak kucakin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha yumuşak geçişli ve canlı bir atmosfer oluşturmanız konusunda size yardımcı olur.

Gri pembe ocak dekorasyonu yardımıyla şekersiz ve körpe enerjili bir ambiyans tekvin etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı aşiyan dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin mevki aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olur.

Antrasit mutfaklar ekseri yoğun tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi kucakin bir ton çıplak veya bir titrem derin yeğleme geçirmek en iyisi olacaktır. Bu, aş damı tasavvurınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page